Mod de preparare Buturuga cu cacao

Sirop: 

  1. Se dizolva zaharul in apa si se lasa sa fiarba 5 min.
  2. Cind s-a racit se adauga coniacul.

Blat: 

  1. Se bat galbenusurile spuma cu zaharul, se adauga drojdia dizolvata in 2 linguri de apa, esenta vanilie si faina.
  2. Se ameste ca bine apoi se adauga albusurile batute spuma.
  3. Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt si se coace 15 min.
  4. Se scoate blatul pe un prosop umed si se ruleaza cu grija.
  5. Se bat oualele cu zaharul pudra la baie de aburi pana se ingroasa pentru a obtine crema.
  6. Separat se freaca margarina spuma si se amesteca treptat cu crema de ou racita.
  7. Se adauga cacaoa si coniacul.
  8. Cu dintii unei furculite scoarta de copac.
  9. Se decoreaza cu frisca si cirese confiate.