Mod de preparare Buturuga din biscuiti

  1. Crema: Intr-o cratita adaugam laptele, zaharul si punem pe foc pana se dizolva zaharul. Separat intr-un bol amestecam amidonul cu cacao si dizolvam cu putin lapte, adaugam laptele fierbinte amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase.
  2. Turnam amestecul din nou in cratita, punem pe foc mic amestecand continuu pana ce se ingroasa ca o budinca.
  3. Lasam sa se raceasca putin dupa care adaugam Rama mit Butter si amestecam pana ce se omogenizeaza, lasam sa se raceasca complet.
  4. Ansamblare: dupa ce s-a racit crema ungem cate un biscuite, formand un turnulet, dupa care pe o bucata de folie alimetara il asezam de-a lungul folie, rulam( ca pe salamul de biscuiti) si dam la rece 30 min.
  5. Scoatem turnulteul de la rece si il imbracam cu crema, repetam din nou cu folie alimetara si dam la rece 30 min sa se intareasca crema.
  6. Eu am facut inca un  turnulet mai mic pentru a forma inca o buturuga mai mica.
  7. Asezam tunuletul de un platou, si cu furculita ii putem da forma de scoarta de copac,
  8. Topim ciocolata pe baie de aburi, lasam sa se raceasca putin dupa cu o lingurita turnam glazura deasupra.
  9. Decoram cu nuca de cocos si ciocolata rasa.
  10. Dam din nou la frigider peste noapte inainte de servire.