Mod de preparare Cabana 14

Asamblarea: 

  1. Zaharul, mierea, margarina Rama si apa se pun intr-o cratita si se pun pe foc sa se topeasca.
  2. Dupa ce s-au topit se iau de pe foc si se lasa la racit.
  3. Se adauga oale battue si bicarbonatul.
  4. Se amesteca bine si se pune treptat faina pana iasa o coca potrivita.
  5. Se imparte aluatul in 3 parti.
  6. Doua parti raman albe iar in cea de-a 3-a se pune cacao si se fac betisoarele 12 buc.
  7. Foile albe se coc fiecare foaie se taie in 3 imediat ce se scot de la cuptor.
  8. Pe 4 bucati din foile taiate se pune zahar caramelizat.

Crema: 

  1. Praful de budinca se amesteca cu zaharul, se adauga treptat lapte pana se face o pasta.
  2. Restul de lapte se pune pe foc iar cand clocoteste se adauga pasta amestecand continu pana se ingroase.
  3. Rece se amesteca cu Rama Maestro.

Asamblarea: 

  1. Se aseaza foaia fara caramel, se pune crema, 3 betisoare, iar crema 2 betisoare crema si ultimul betisor.
  2. Lateral se aseaza foile cu caramel inspre exteriot.
  3. Rezulta 2 cabane din compozitie.