Mod de preparare Cabana (2) 21

Coca: 

  1. Oul se bate cu telul se pune smantana si zaharul pudra.
  2. Se amesteca bine si se pune Rama si praful de copt stins cu otet.
  3. Faina se amesteca cu cacao si se adauga peste compozitie.
  4. Se framanta bine si se imparte in trei parti.
  5. Din fiecare parte se fac 6 bete care se ruleaza pe lungimea foii de napolitana taiata.
  6. Betele se aseaza in tava si se dau la copt.

Crema: 

  1. Faina se amesteca cu putin lapte rece, se adauga galbenusele, zaharul si zaharul vanilat.
  2. Se mai pune lapte daca este nevoie.
  3. Trebuie sa iasa o pasta mai moale.
  4. Restul de lapte se pune pe foc iar cand fierbe,se adauga pasta amestecand continu pana se ingroase.
  5. Cand este rece se amesteca cu Rama.

Glazura: 

  1. Zaharul pudra se amesteca cu cacao si Rama.
  2. Se aseaza pe baia de abur si se stinge cu apa.
  3. Se amesteca toate pana se ingroase.

Asamblarea: 

  1. Mod de asezare: se aseaza prima foaie, crema, 3 bete, crema, 2 bete, crema,1 bat crema si foile pe laterala.
  2. Se pune glazura.
  3. Din compozitie rezulta 3 cabanute.