Mod de preparare Cabanuta Rama

  1. Pentru foi se amesteca toate ingredientele si se framanta o coca pe care o impartim in 10 bucati egale.
  2. Se intind foi care se coc pe fundul tavii de aragaz presarata cu faina.
  3. Pentru crema se topeste zaharul pana ce capata o culoare mai inchisa si face putina spuma.
  4. Se amesteca laptele cu aromele si faina, se adauga peste zaharul topit , se amesteca apoi se pun si cele 2,5 pachete de margarina si se fierb pe foc mic.
  5. Se raceste crema si se intinde intre foi,avand grija sa se opreasca putina si pentru lipirea cabanutei.
  6. Se lasa la frigider pana a doua zi.
  7. Se taie prajitura in 5 bucati egale
  8. Se ia fiecare bucata se pune pe coltul mesei, apoi cu cutitul se taie pe diagonala avand baza cutitului pe coltul mesei si varful in sus.
  9. Rezulta doua bucati pe care le lipim cu crema ramasa.
  10. La fel procedam si cu celelalte bucati.
  11. Glazura se prepara amestecand toate ingredientele si firband pana ce se ingroasa.
  12. Se toarna glazura pe fiecare bucata si se poate presara nuca macinata.
  13. Se lipesc cele.