Mod de preparare Cake cu morcov si glazura de ciocolata

  1. Curatam si taiem morcovii.
  2. Ii punem impreuna cu ingredientele lichide (uleiul si ouale) in blender si le tocam.
  3. Adaugam si urmatoarele ingrediente (faina, zaharul si praful de copt) in blender si amestecam pana obtinem un continut cremos.
  4. Ungem bine cu margarina o tava cu diametrul de 24 cm si golim continutul.
  5. Dam la cuptor la 180 grade in cuptor preincins pentru 45 minute.
  6. Testam si cu scobitoarea.
  7. Scoatem din cuptor si lasam pentru 10 minute sa se aseze, intoarcem tava pe un platou si lasam cake-ul sa se raceasca.
  8. Pregatim glazura punand intr-un vas la foc toate ingredientele impreuna pana dau intr-un clocot.
  9. Lasam glazura la racit pentru 5 minute.
  10. Apoi acoperim cu ea cake-ul.