Mod de preparare Cake surpriza cu capsuni

  1. Dizolvăm cafeaua în apă și împreună cu celelalte ingrediente pentru cake, le punem într-un bol.
  2. Le mixăm timp de 4 minute la viteză maximă.
  3. Golim copoziția într-o tavă de diametrul de 20 cm bine ursă cu margarină și tapetată cu făină.
  4. Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 50 - 60 minute.
  5. Crema o facem astfel: batem în blender toate ingredientele pentru cremă.
  6. În cazul în care căpșunile nu sunt foarte dulci, mai adăugăm zahăr după gust.
  7. După coacere, scoatem tava din cuptor, o lăsăm pentru 10 minute să se așeze, scoatem cakeul din tavă și îl lăsăm la răcit.
  8. Tăiem un capac în partea superioară a cake-ului, îl dăm deoparte și cu ajutorul unui cuțit sau linguri scobim cake-ul în interior.
  9. Atenție să nu găuriți fundul.
  10. Umplem cu cremă și punem capacul cake-ului înapoi.
  11. Pudrăm cu zahăr și ornamentăm cu căpșuni.
  12. Se păstrează la frigider.

Poftă bună.