Mod de preparare Caramel Mousse

  1. Într-o oală, gatiti la foc mic, împreună cu 150 g de zahăr 2 linguri (supa) de apă şi se amestecă până când au primit întotdeauna amestec de caramel.
  2. Se toarnă într-o matriţă şi lasa sa se raceasca in Charlotte.
  3. Se aduce la fierbere un litru de lapte intr-un castron şi se amestecă împreună cu 200 g de zahăr, un pachet de zahăr vanilat, 5 galbenusuri '5 ouăle întregi şi ou.
  4. Asiguraţi-vă că amestecul este netedă şi se toarnă în matriţă prin filtrare printr-o sită.
  5. Puteţi găti crema intr-o bain-marie în cuptor la 120 la 150 de grade pentru h 1. 30.
  6. Este important ca amestecul incepe sa fiarba, se schimbă culoarea.
  7. Verificaţi gătit de tort, care trebuie să fie compact, cu lama unui cuţit.
  8. Aveţi posibilitatea să se răcească şi frigider pentru 48 de ore.