Mod de preparare Casata cu fructe

  1. Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul si margarina Rama, se adauga faina si la sfarsit se pun albusurile batute spuma tare.
  2. Se toarna compozitia intr-o forma dreptunghiulara si se coace.
  3. Cand blatul e copt si racit, se taie felii subtiri, pe lungime si se tapeteaza cu el forma, pe toate laturile.
  4. Intr-un castron se amesteca jumatate din cantitatea de frisca cu branza sfaramata, zahar pudra, zahar vanilat, fructe confiate, stafide, visine fara samburi, jumatate din cantitatea de ciocolata rasa.
  5. Cand totul devine omogen, se torna vinul peste blaturile din forma si apoi se umple cu compozitia preparata din fructe si branza, se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la congelator pentru 24 de ore.
  6. Cu o ora inainte de a se servi, se scoate folia de aluminiu si se aseaza pe platou, se decoreaza cu restul de frisca, fistic si ciocolata rasa.