Mod de preparare Chec cu cacao

Pasul 1
Într-un bol, mixați ouăle cu zahărul până la omogenizare. Adăugați iaurtul și praful de copt și continuați să mixați.

Pasul 2
Topiți Rama Maestro. Apoi, adăugați-o în compoziție alături de extractul de vanilie și continuați să mixați.

Pasul 3
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.

Pasul 4
În timp ce cuptorul se încinge, adăugați făina, praful de copt și sarea în bol și închegați-le în amestec. Turnați trei sferturi din conținut într-o tavă adâncă pentru chec. Apoi adăugați o lingură de cacao peste restul de compozitie și mixați la viteză mică. Adăugați noua cremă de cacao peste amestecul din tavă și amestecați ușor cu spatula.

Pasul 5
Introduceți tava în cuptor și lăsați să se coacă timp de 40 de minute.

Pasul 6
Presărați cu zahar pudră, feliați și serviți.

Poftă bună!