Mod de preparare Chec cu morcovi

  1. Mod de preparare:
    Morcovii se spala, se curata cu si se dau pe o razatoare cu gauri mari.
  2. Alunele se macina, iar ouale si zaharul pudra se bat cu mixerul, in jur de 5 minute pana cand amestecul creste in volum aproape dublu.
  3. Apoi se adauga si margarina Rama Maestro topita.
  4. Separat se amesteca faina, praful de copt si zaharul vanilat apoi se adauga alunele macinate.
  5. Dupa ce s-au amestecat bine se adauga ouale batute iar apoi se pun si morcovii rasi si se amesteca in continuare toata compozitia.
  6. Compozitia rezultata se pune intr-o tava rotunda unsa cu margarina Rama Maestro si presarata cu faina.
  7. Se baga in cuptor la copt cca 30-40 de minute.
  8. Cand este coapta se scoate, se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.