Mod de preparare Chec cu Nutella si alune de padure

  1. Se incalzeste cuptorul la 180C.
  2. Se unge cu grasime si se tapeteaza cu foaie de copt o tava rotunda de 23 cm.
  3. Se bate Rama Maestro cu zaharul, ouale, faina, praful de copt, scortisoara si lapetele pana se obtine un aluat usor si pufos.
  4. Se toarna din aluat in tava, se imprastie deasupra 4 linguri Nutella si se toarna aluatul ramas.
  5. Se trece cu un cutit prin aluat, facand rotiri, apoi se netezeste la suprafata.
  6. Se presara alune si se da la copt 50 – 60 minute, pana a crescut si s-a rumenit usor (se face testul cu scobitoarea).
  7. Daca se rumeneste prea tare la suprafata, atunci de acopera cu folie de alimoniu.
  8. Se lasa sa se raceasca in tava 10 minte, apoi se rastoarna si se lasa sa se raceasca complet.