Mod de preparare Chec dana

  1. DIN ZAHAR SE IAU 4 LINGURI LA CARE SE ADAUGA 4 LINGURI APA SI SE FIERB PE FOC,SE LASA DEOPARTE SA SE RACEASCA.
  2. MARGARINA SE TOPESTE SEPARAT SI SE LASA PUTIN LA RECE.
  3. SE BAT ALBUSELE SPUMA CU ZAHARUL RAMAS ,SE ADAUGA SIROPUL DE ZAHAR ,MARGARINA TOPITA,GALBENUSELE AMESTECATE INAINTE CU ULEIUL,SAREA,APA SI PRAFUL DE COPT,SI LA URMA FAINA.
  4. SE AMESTECA USOR PE URMA SE PUNE INTR-O FORMA UNSA SI TAPETATA CU FAINA TREISFERTURI DIN COMPOZITIE ,CE RAMANE SE AMESTECA CU CACAUA SI SE PUNE DEASUPRA SA DEA O FORMA MAI DEOSEBITA CHECULUI.
  5. SE DA LA COPT 40 DE MINUTE.
  6. POFTA BUNA.