Mod de preparare Chec de cacao cu ciocolata si mere

1. Margarina se freaca spuma, apoi se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom.

2. Se adauga ouale unul cate unul mixand bine dupa fiecare.

3. Se amesteca intr-un castron faina (preferabil cernuta), praful de copt, scortisoara, cacaoa, coaja de lamaie.

4. Se adauga faina peste margarina cate putin si se amesteca.

5. Se incorporeaza merele rase si ciocolata maruntita.

6. Se pune amestecul in tava unsa cu margarina si infainata si se coace la 210 grade C timp de 40 minute sau pana trece proba scobitorii.

7. Dupa ce se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca dupa care se schiteaza taind usor, feliile.

8. Glazura se face la microunde sau in bain marie, incalzind ciocolata si margarina Rama sau frisca si amestecand continuu. 

9. Checul se glazureaza intai cu ciocolata neagra, apoi cu ciocolata alba.