Mod de preparare Chec de ciocolata exotic

  1. Se macina alunele iar ciocolata se rade.
  2. Se bate Rama Maestro si se lasa sa se topeasca acolo 100 gr zahar.
  3. Se separa ouale.
  4. Se inglobeaza in compozitia de Rama Maestro galbenusurile unul cate unul si apoi romul.
  5. Se amesteca faina cu praf de copt si alune; se toarna peste compozitia spumoasa si se inglobeaza cu atentie; apoi se omogenizeaza inauntru si ciocolata rasa.
  6. Cu ptorul se incinge la 190 grade C.
  7. Se bate albusul cu 100 gr zahar.
  8. Se inglobeaza in aluat.
  9. Se scot fructele de fisalis din invelisul lor si se inglobeaza in aluat.
  10. Aluatul se aseaza intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se coace 60-70 min.
  11. Daca se rumeneste prea mult, se acopera in folie de aluminiu.
  12. Se lasa sa se raceasca in forma si se ratoarna apoi pe un gratar; se pudreaza cu zahar.