Mod de preparare Chec glazurat cu cacao si miez de nuca

  1. Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile pana obtinem o spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul. Batem galbenusurile cu un praf de sare si le adaugam peste albusuri in timp ce amestecam de jos in sus.
  2. Treptat adaugam faina, zaharul vanilat, margarina Rama Maestro topita si amestecam continuu de jos in sus.
  3. Ungem doua tavi cu Rama Maestro, punem 4-5 linguri din compozitie intr-un in vas peste care adaugam cacaoa si amestecam pana se omogenizeaza. Punem in tavi un strat din compozitia noastra, apoi un strat din compozitia cu cacao si inca un strat din compozitia noastra.
  4. Dam la cuptorul incins pentru aproximativ 45-50 minute la foc potrivit.
  5. Separat punem ciocolata de menaj la topit intr-un vas la bain-marie. Glazuram checul cu ciocolata topita si deasupra presaram nuca maruntita.