Mod de preparare Cheese cake

  1. Se combina biscuitii pisati cu zaharul si margarina topita, apoi se pune amestecul intr-o forma de tort (preferabil o forma din 2 piese a carei baza se desprinde de laterale) si se uniformizeaza cu o lingura pe baza formei si aprox 2.5 cm de laterale in sus.
  2. Se acopera si se pune la frigider cat timp se prepara umplutura.
  3. Se amesteca branza quark cu crema de branza simpla (folosind mixerul) apoi se adauga zaharul si se amesteca.
  4. Intr-un vas separat se prepara frisca lichida utilizand instructiunile producatorlui.
  5. Dupa ce frisca a devenit mai consistenta se toarna peste amestecul din crema de branza.
  6. Se pregateste gelatina, la fel, urmand instructiunile de pe pliculet, dupa care se adauga peste umplutura si se amesteca.
  7. Se scoate blatul din frigider si se toarna umplutura obtinuta din crema de branza.
  8. Se uniformizeaza si se pune la frigider.
  9. Se consuma dupa ce a stat min. 3 ore in frigider.
  10. Este o reteta simpla si rapida care nu necesita coacere si este foarte delicioasa.