Mod de preparare Cheesecake aromat

  1. Luam o forma rotunda cu margini detasabile si o ungem cu margarina Rama Maestro Savoare de Unt. Apoi o tapetam cu faina.
  2. Sfarmam piscoturile de sampanie si le amestecam cu Rama Sacoare de Unt. Apoi le asezam pe fundul formei.
  3. Punem forma in cuptorul preincalzit si lasam sa intre margarina in piscoturi cam 5 minute.
  4. Batem frisca cu esenta de vanilie, zaharul si coaja de portocala pana se intareste. Pastram putina frisca separat pentru decor.
  5. Separat se amesteca branza cu ouale si faina si se mixeaza bine. Apoi se combina branza cu frisca si se amesteca pana se omogenizeaza. Crema obtinuta se pune in forma.
  6. Forma se baga la frigider cam 4 ore pana se intareste crema bine. Dupa ce se scoate din frigider se detaseaza marginile.
  7. Se tapeteaza pe laterale cu piscoturi inmuiate in sirop de zahar si colorant alimentar pentru aspect. Deasupra cu frisca ramasa se fac trandafiri.
  8. Se poate adauga si dulceata de visine sau orice aveti la indemana. Pofta buna.