Mod de preparare Cheesecake cu caramel si migdale

  1. Pasul 1

    Sfărâmați biscuiții într-un vas, adăugați Rama Maestro și amestecați cu degetele. Adăugați nucile tăiate mărunt.

  2. Pasul 2

    Puneți blatul în tava de copt pe care ați acoperit-o în prealabil cu hârtia de copt și dați la cuptor 10 minute.

  3. Pasul 3

    Amestecați Rama Maestro, zahărul și zahărul vanilat până când obțineți o compoziție omogenă și apoi adăugați jumătate din caramele, ouă, brănză și făină.

  4. Pasul 4

    Turnați compoziția obținută peste aluatul din tavă și dați la copt pentru 45 de minute. Verificați după jumătate de oră dacă s-a copt și dacă a prins o pojghiță maronie, acoperiți cu folie de aluminiu. Puteți încerca cheesecake-ul cu o scobitoare pentru a vedea dacă s-a copt.

  5. Pasul 5

    Puneți restul caramelulor într-o oală, adăugați 3 linguri de lapte și lăsați pe foc până când se fluidizează.

  6. Pasul 6

    Turnați glazura pe tort și decorați cu migdale.