Mod de preparare Cheesecake cu fructe de padure by prajituria

Preparare blat:

1. Topim margarina Rama intr-un bol la bain-marie.
2. Biscuiti ii maruntim fin, peste ei adaugam treptat margarina Rama topita si mixam in continuare pana devine totul o pasta fina.
3. Rasturnam baza pentru cheesecake intr-o tava rotunda cu perete detasabil.
4. Presam cu degetele compozitia de biscuiti.
5. Peretii tavii ii ungem cu putina Rama.
6. Dam tava la rece 15 min.

Preparare crema:

1. Intr-un castron batem crema de branza cu zaharul si vanilia.
2. Cand devine cremoasa adaugam ouale rand pe rand si galbenusul.
3. Adaugam faina, sucul de lime si smanatana dulce.
4. Mixam bine pana se omogenizeaza.
5. Adaugam fructele in crema si amestecam usor cu o spatula sa nu le zdrobim.

Asamblare si decorare:

1. Turnam crema peste blat si o nivelam.
2. Dam prajitura la cuptor pentru 45 de minute.
3. O lasam in tava sa se raceasca bine.
4. Dupa portionarea cheesecake-ului,ornam fiecare portie servita cu fructe de padure si pudram cu putin zahar pudra.
5. Intr-o craticioara punem la fiert fructele zdrobite si zaharul.
6. Cand s-a ingrosat putin, le tragem de pe foc si le pasam.
7. Cu sucul obtinut ornam farfuria, pe care vom aseza fiecare portie de cheesecake.