Mod de preparare Cheesecake cu zmeura (fructe de padure)

Preparare blat:

  1. Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
  2. Topim Margarina Rama.
  3. Mixam biscuitii in robot pana devin un pesmet fin.
  4. Adaugam treptat margarina Rama topita si mixam in continuare pana devine o pasta fina.
  5. Rasturnam baza pentru cheesecake intr-o tava cu pereti detasabili, 24 cm.
  6. Presam cu degetele compozitia de biscuiti.
  7. Peretii tavii ii ungem cu putina Rama.
  8. Dam tava la rece pana pregatim crema.

Preparare crema:

  1. Intr-un castron batem crema de branaza cu zaharul si vanilia.
  2. Cand devine cremoasa adaugam ouale rand pe rand si galbenusul.
  3. Adaugam faina, sucul de lime si smanatana dulce.
  4. Mixam bine pana se omogenizeaza.
  5. Adaugam fructele in crema si amestecam usor cu o spatula sa nu le zdrobim.

Asamblare:

  1. Turnam crema peste blat.
  2. Dam prajitura la cuptor pentru 45 de minute.
  3. O lasam in tava sa se raceasca complet.
  4. Taiem prajitura cat este rece.