Mod de preparare Cheesecake de primavara

  1. Pasul 1

    Pregatiti aluatul. Amestecati zaharul cu oualele, adaugati faina, praful de copt si margarina. Amestecati totul cu mixerul.

  2. Pasul 2

    Asezati aluatul preparat in tava (cu diametrul de 24 cm) unsa cu margarina si presarata cu faina. Coaceti timp de aproximativ 25 minute la 180°C.

  3. Pasul 3

    Pregatiti amestecul de branza de vaci. Inmuiati gelatina intr-o treime de pahar cu apa rece si lasati-o sa se umfle. Adaugati compozitiei zahar si oua si continuati sa amestecati, dupa care adaugati branza de vaci si margarina. Amestecati totul impreuna.

  4. Pasul 4

    Turnati o treime de pahar cu apa fierbinte peste gelatina si incalziti-o pana cand se dizolva. Luati-o de pe foc si adaugati cateva linguri de amestec de branza de vaci, apoi mixati gelatina cu restul de amestec de branza de vaci.

  5. Pasul 5

    Asezati amestecul pe blatul copt si puneti tava in frigider. Dizolvati jeleurile in 500 ml de apa clocotita si lasati-le sa se intareasca putin.

  6. Pasul 6

    Aranjati capsunile curatate pe branza (daca este necesar, taiati-le in jumatati). Turnati jeleul intarit si apoi puneti prajitura in frigider pentru o ora.