Mod de preparare Chesecake cu capsuni

Crusta:

  1. Biscuitii se pun intr-o punga si se faramiteaza cu sucitorul.
  2. Margarina Rama se topeste si se pune impreuna cu laptele peste biscuiti si se amesteca bine.
  3. Se pune amestecul intr-o forma cu peretii detasabili si se intinde cu ajutorul unui pahar pe fundul tavii.
  4. Se da tava la cuptor 10-15 min pana se rumeneste putin.
  5. Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit.
  6. Pe peretii tavii se pun felii de capsuni si pe restul suprafetei capsuni intregi(eu am pus si piersici pentru ca cineva s-a ocupat de capsuni).

Crema

  1. Crema de branza se amesteca cu zaharul pudra si cu sosul de la 200 g capsuni si se amesteca bine.
  2. Gelatina se hidrateaza in cateva linguri de apa rece, se dizolva si se adauga cremei de branza.
  3. La sfarsit se incorporeaza frisca batuta spuma.
  4. Crema se pune peste capsunisi se da aprox 3 h la frigider.
  5. Se orneaza cu capsuni si frisca!