Mod de preparare Choco cookies

  1. Se amesteca cu o lingura de lemn margarina Rama si zaharul intr-un bol mare, pana se topeste zaharul.
  2. Se adauga galbenusul si vanilia si se amesteca usor.
  3. Se adauga faina in ploaie, praful de cacao si se adauga ciocolata bucati si se omogenizeaza compozitia.
  4. Dupa ce ati amestecat bine toate ingredientele, iti umezesti mainile cu apa calduta si incep sa amesteca direct cu mana.
  5. Compozitia este gata atunci cand capata o culoare destul de maronie, adica s-a amestecat bine si praful de cacao cu untul.
  6. Trebuie sa iasa un aluat usor de modelat dar nu foarte fainos.
  7. Cuptorul trebuie incalzit la 180 grade.
  8. Dupa ce faci compozitia intinzi pe tava hartie de copt si incepi sa faci bulgari din compozitie, ai grija sa-i pui mai departati pt. ca fursecurile se intind destul de mult.
  9. Dupa ce pui bulgarasii pe hartie ii apesi putin cu mana, sa se mai intinda.
  10. Se coc cam 12-15 minute, in functie de cat de incins este cuptorul, dar ca sa vezi daca sunt gata, te uiti la ei.
  11. Le pui sa se raceasca si apoi in cateva minute se intaresc iar apoi se servesc.