Mod de preparare Choco muffins sau briose cu fulgi de ciocolata

  1. Preîncălziți cuptorul la 180.
  2. Pregătiți formele de brioșe și tapetați-le cu margarina Rama Maestro (cam 12 brioșe), daca aveti forme din aluminiu; eu am avut forme din hartie si n-a mai fost nevoie de aceasta operatiune.
  3. Într-un castron adânc, amestecați făina cu cacao, zahărul, praful de copt și un vârf de cuțit de sare.
  4. Se adauga laptele (aflat la temperatura camerei ), ouale, margarina Rama Maestro și esența de vanilie.
  5. Se amesteca usor până se omogenizează tot lichidul.
  6. Nu amestecați în exces.
  7. Se adauga la final fulgii de ciocolată amestecand lejer.
  8. Se toarna coca în formele de brioșe, umplând doar 3 sferturi din fiecare forma (hartiuta).
  9. Se baga brioșele la cuptor și se coc 20-25 de minute.
  10. Verificați cu o scobitoare dacă sunt coapte bine înainte de a le scoate din cuptor.
  11. Scoateți brioșele din forme și lăsați-le la răcit.