Mod de preparare Chocolate cake

  1. Se incinge cuptorul la 180C.
  2. Se unge cu Rama Maestro si se tapeteaza cu pudra de cacao o forma de tort dorita (eu am folosit 2 forme mici de inimioara si una de cerc de 15 cm diametru).
  3. Rama Maestro cu cele 3 feluri de zahar, ciocolata si mierea se topesc la bain-marie apoi se lasa sa se raceasca 5 minute.
  4. Intr-un bol, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.
  5. Intr-un alt vas, se bat galbenusurile cu esentele, apoi se incorporeaza amestecul cu Rama Maestro.
  6. Intr-un alt vas se amesteca faina cu pudra de cacao, scortisoara si praful de copt, apoi se incorporeaza la galbenusuri.
  7. Se inglobeaza in final albusurile spuma si se toarna compozitia obtinuta in forma pregatita.
  8. Se da la copt 25-35 minute, apoi se lasa sa se raceasca si se serveste asa cum este, sau se decoreaza dupa dorinta fiecaruia.