Mod de preparare Choux a la creme

  1. Pentru gogosi se pune apa cu Margarina si praful de sare pe foc.
  2. Cand da in clocot, se ia de pe foc si se adauga toata faina odata si se mesteca pana se incorporeaza toata faina.
  3. Se pune din nou pe aragaz si se mai mesteca putin pana se desprinde de pe vas.
  4. Se lasa sa se mai raceasca putin si cand este inca calduta (nu fierbinte) se adauga ouale unul cate unul, mestecand dupa fiecare.
  5. Se pun cu spritul sau cu lingura gramajoare in tava tapetata hartie de copt.
  6. Se dau la cuptor la foc mare la inceput pana se umfla,apoi se da focul mic.
  7. Se coc pana se rumenesc usor.
  8. Crema se prepara conform instructiunilor de pe plic.
  9. Se umplu mai intai cu creama de vanilie, apoi se pune frisca.
  10. Se orneaza cu zahar pudra sau dupa preferinta ori imaginatia fiecaruia.