Mod de preparare Choux a la creme

Aluat:

  1. Se pune pe foc apa, sarea, untura si se fierb.
  2. Se da la o parte de pe foc si se pune faina.
  3. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se adauga ouale cate unul si se amesteca bine.
  4. Se coace in cuptorul electric.
  5. Se pune in tava unsa cu putin ulei.
  6. Se aseaza cu lingurita ca niste mingiute.
  7. Se baga in cuptorul incins in prealabil.

Crema:

  1. Se amesteca ouale cu laptele si zaharul bine si apoi se pun pe foc.
  2. Cand laptele este caldut se pune si faina.
  3. Cand este fiarta se adauga si pachetul de margarina si vanilia.

Asamblare:

  1. Cand se coc cojile pentru choux se taie un capacel, se pune crema si apoi putina frisca.
  2. Se pune capacelul peste care punem putin topping de ciocolata sau glazura de ciocolata preparata la rece.