Mod de preparare Choux a la creme

  1. Mai intai se prepara cojile Se amesteca apa cu uleiul si sarea si se pun la fiert, cand a inceput sa fiarba se adauga faina si se amesteca energic.
  2. Se lasa sa se raceasca si se adauga ouale unul cate unul Se toarna pe hartie de copt in forma rotunda si se coc la cuptor.
  3. Timpul de coacere a cojilor fiind de 20 min.(cana folosita are 200ml)
  4. Apoi se prepara crema de vanilie astfel :ouale zaharul si faina se amesteca si se subtiaza cu 200ml lapte.
  5. Restul de lapte se pune la fiert.
  6. Dupa ce a fiert laptele se amesteca cu restul compozitiei si se fierbe incontinuare pana ce se ingroasa.
  7. Cojile coapte si racite li se decupeaza capacul se umple cu crema de vanilie rece iar deasupra cremei se dreseaza o avelina mare de frisca ,se aseaza capacul si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.