Mod de preparare Clatite cu ciocolata

  1. Spargem ouale intr-un bol si le mixam cu sarea. Adaugam faina, zaharul, esenta de vanilie si continuam sa mixam. Apoi se adauga laptele si apa minerala si se continua sa se mixeze. Stabiliti consistenta aluatului in functie de cat de groase le doriti.
  2. Separat topiti ciocolata de menaj, lasati sa se racoreasca putin si adaugati peste amestecul pentru clatite si amestecati bine. Apoi topim ciocolata alba pe care o vom folosi ca sa umplem clatitele.
  3. Incingem tigaia si punem Rama Maestro sa se topeasca. Cand s-a incins bine turnam cu un polonic din aluatul nostru si lasam cam 2 -3 minute pe fiecare parte inainte de a le scoate pe o farfurie.
  4. Le umplem cu ciocolata alba si topita, si le impachetam sub forma de triunghi sau le putem rula. Deasupra turnam restul de cioloata alba si alunele marunite. Pofta buna.