Mod de preparare Clatite marocane

1. Amestecati drojdia cu apa calduta si lingurita de zahar.
2. Lasati sa se odihneasca apoi 15 minute
3. Amestecati faina, grisul, praful de copt, zaharul vanilat, apoi drojdia topita si adaugati apa, mixati bine, apoi adaugati oul si mixati sa nu ramana cocoloase.
4. Acoperiti cu un prosop si lasati sa se odihneasca 3 ore.
5. Incalziti bine tigaia unsa cu putin ulei, puneti in mijloc amestecul, ca la orice clatita.
6. Lasati sa se friga cateva minute, veti vedea ca se formeaza gauri in clatita.
7. Nu va ingrijorati, pentru ca asta e caracteristica acestor clatite.
8. Lasati-le pana cand sunt prajite frumos dedesubt si partea de deasupra nu mai are aspectul lichid. Apoi inca cateva secunde si gata.
9. Nu se mai intorc pe cealalta parte se prajesc doar pe o parte.
10. Serviti pudrate cu zahar, dulceata sau ce vreti dumneavoastra.