Mod de preparare Coffechoco cake

  1. Pentru blat, incalzeste cuptorul la 180C.
  2. Unge cu grasime si tapeteaza o tava de 15 cm diametru.
  3. Intr-un vas, amesteca faina cu pudra de cacao si praful de copt.
  4. Intr-un alt bol, bate Rama Maestro cu zaharul.
  5. Adauga galbenusurile si mixeaza.
  6. Intr-un alt vas, bate albusurile spuma cu un praf de sare.
  7. Incorporeaza amestecul cu faina in cel cu Rama Maestro, alternand cu cafeaua.
  8. Inglobeaza albusurile spuma apoi toarna compozitia in tava pregatita.
  9. Da blatul la copt 30-35 minute pana cand la inserarea unei scobitori in centru, aceasta va iesi curata.
  10. Lasa blatul sa se raceasca complet, apoi injumatateste-l pe orizontala.
  11. Pentru crema, bate frisca lichida pana cand se inatareste, apoi incorporeaza esenta de vanilie.
  12. Pentru topping, topeste ciocolata impreuna cu lichiorul la bain-marie.
  13. Pentru asamblare, aseaza un blat pe o farfurie.
  14. Unge blatul cu frisca apoi acopera-l cu cel de-al 2-lea blat.
  15. Toarna toppingul peste tort, lasand-ul sa curga si pe margini.