Mod de preparare Cornulete

  1. Pasul 1

    Turnati faina, praful de copt, zaharul, sarea intr-un castron. Adaugati margarina Rama Maestro, un ou, alcoolul si branza de vaci. Amestecati totul cu mixerul.

  2. Pasul 2

    Asezati continutul pe masa presarata cu faina si framantati repede pana cand acesta devine un aluat elastic.

  3. Pasul 3

    Intindeti aluatul intr-o foaie de 7-10 mm grosime.

  4. Pasul 4

    Taiati aluatul cu forme metalice sau cu un pahar. Framantati din nou aluatul ramas si repetati procedeul.

  5. Pasul 5

    Incalziti uleiul intr-o cratita. Puneti formele de aluat si prajiti-le pe ambele parti pana cand se rumenesc.

  6. Pasul 6

    Puneti-le la scurs pe un prosop de hartie si apoi treceti-le printr-un strat de zahar.