Mod de preparare Cornulete bicolore

  1. Drojdia cu 3 linguri de zahar se dizolva in lapte si se lasa la crescut.
  2. Se adauga 1 ou, praful de copt, uleiul, 2 linguri de zahar si 1/2 kg faina -iese ca un chec.
  3. Compozitia se imparte in doua.
  4. La o parte se adauga cacao, dupa care fiecare parte se framanta cu faina ramasa.
  5. Fiecare parte va fi impartita in 8 bucati.
  6. Se intinde cat o farfurie si se imparte 12-8 parti.
  7. Tava se unge si se tapeteaza.
  8. Cornuletele se lasa in tava sa se dospeasca apoi se vor baga la cuptor.
  9. Se fierbe un sirop din 200 gr. zahar, 200 ml. apa.
  10. Dupa ce s-a fiert siropul, se lasa sa se raceasca.
  11. Cornuletele vor fi introduse in sirop, dupa care vor fi date prin nuca de cocos.