Mod de preparare Cosulete cu ciocolata

  1. Incalzeste cuptorul la 200 C.
  2. Pentru cosulete, unge cu grasime si tapeteaza cu faina o tava de 12 briose.
  3. Topeste Rama Maestro apoi amesteca-o cu zaharul brun si scortisoara.
  4. Aseaza o foaie de placinta pe suprafata de lucru, unge-o cu 1 lingura de amestec cu Rama Maestro iar deasupra acesteia aseaza o alta foaie de placinta.
  5. Repeta procedura cu Rama Maestro si foile de placinta ramase.
  6. Imparte foile unse si suprapuse in 12 parti egale.
  7. Aseaza cate o parte in fiecare loc din tava apoi da la copt 5-10 minute pana cand foile s-au rumenit putin si au devenit crocante.
  8. Pentru umplutura, mixeaza Rama Maestro topita cu zaharul si coaja de lamaie.
  9. Adauga zeama de lamaie, galbenusul, cacaoa si faina si amesteca pana la omogenizare.
  10. Adauga treptat laptele, amestecand continuu.
  11. Bate albusurile spuma si inglobeaza-le in amestecul cu lapte.
  12. Imparte compozitia obtinuta in cele 12 cosulete crocante si mai da-le la copt 10 minute pana cand umplutura s-a intarit deasupra, dar inauntru este usor moale.