Mod de preparare Crema de branza cu fructe exotice

  1. Etapa I: Se pune gelatina cu apa rece intr-un vas mic, se inmoaie 6 minute si se stoarce.
  2. Etapa II: Se amesteca branza cu siropul de artar.
  3. Se incalzeste laptele, se dizolva gelatina in el se adauga la branza.
  4. Se aromatizeaza cu praful de vanilie si sucul de lamaie.
  5. Etapa III: Se clatesc 4 forme sau 4 cesti cu apa rece, se umplu cu branza si se tin 30 de minute la rece.
  6. Etapa IV: Se pun sucul de portocale si margarina intr-o cratita mica, se dau putin in fiert si se aromatizeaza cu lichiorul de portocale.
  7. Etapa V: Se spala portocalele si carambola, se sterg si se taie felii.
  8. Se spala menta si se scutura de apa.
  9. Se cufunda cestile putin in apa fierbinte, se rastoarna crema de branza in mijlocul cate unei farfurioare si se aranjeaza feliile de fructe alaturi.
  10. Se orneaza cu menta si se servesc impreuna cu siropul de portocale.