Mod de preparare Crema de vanilie pentru cremsnit

  1. Se bat ouale spuma impeuna cu zaharul pana cand se topeste zaharul.
  2. Praful de budinca se dizolva cu 300 ml lapte si lingurile de faina, amestecand bine fara a face cocoloase.
  3. Amestecul de budinca se pune treptat peste oua si se omogenizeaza.
  4. Punem restul de lapte la foc si cand da in clocot turnam usor peste din amestecul de budinca cu oua.
  5. Se toarna usor pentru a nu face cocoloase.
  6. Punem vasul la bain-marie si lasam sa fiarba bine pana cand se ingroasa compozitia, sa se desprinda de pe fundul vasului in care fierbe.
  7. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
  8. Intre timp frecam margarina cu zaharul vanilat.
  9. Cand crema fiarta s-a racit, o turnam usor peste margarina si omogenizam.
  10. Dam iarasi la rece si apoi umplem cremsnitul.
  11. Se poate folosi si la alte prajituri.