Mod de preparare Crema de vanilie pentru torturi

  1. Faina se amestca bine impreuna cu zaharul si presaram in ploaie peste 1/2 l lapte.
  2. Se omogenizeaza bine fara a face cocoloase.
  3. Restul de lapte, 1/2 l lapte, il vom pune la foc mic iar cand da in clocot adaugam bucatile de ciocolata alba aerata.
  4. Cand s-a topit ciocolata adaugam amestecul de faina cu lapte, treptat pentru a evita sa facem cocoloase.
  5. Amestecam intruna, la foc mic, pana se incheaga bine.
  6. Trebuie sa fie foarte gros.
  7. Dupa ce s-a inchegat bine, crema o dam la racit.
  8. Intre timp, frecam margarina impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat.
  9. Margarina trebuie sa fie moale, la temperatura camerei.
  10. Peste margarina frecata spuma, se adauga putin cate putin crema fiarta si racita.
  11. Dupa ce am incorporat bine margarina cu crema dam la racit.
  12. Se serveste la diferite prajituri sau torturi.