Mod de preparare Crema de zahar ars

  1. Pornim cuptorul si il lasam sa se incalzeasca.
  2. Punem intr-un castron ouale, esenta si zaharul si le amestecam bine.
  3. Laptele il incalzim putin, apoi il turnam peste oua si omogenizam bine.
  4. Intr-o cratita punem restul de zahar si il lasam pe foc pana se caramelizeaza si devine maroniu.
  5. Imbracam peretii cratitei cu zaharul (sau putem pune zaharul in ce forme avem cu lingura).
  6. Lasam sa se raceasca putin.
  7. Adaugam apoi laptele.
  8. Punem cratita sau formele intr-o tava in care punem apa si introducem la cuptor.
  9. Se tine in cuptor pana capata o culoare maronie deasupra.
  10. Se scoate de la cuptor si se lasa sa se raceasca.
  11. Se serveste rece de la frigider.
  12. Cine doreste poate orna cu frisca.