Mod de preparare Creme brulee

  1. Se spală şi se îndepărtează coaja de lamaie si apoi tăiere în fâşii cu ajutorul unui cuţit de curăţat cartofi.
  2. Pune într-o oală 3 / 4 din lapte, zahăr, scorţişoară şi se aduce la fierbere.
  3. Se amestecă amidonul intr-un bol cu restul de lapte şi gălbenuşuri de ou.
  4. Se toarnă acest amestec in laptele de fierbere şi se amestecă bine.
  5. Se filtrează şi se distribuie crema in 6 boluri porţie.
  6. Să se răcească şi se pun în frigider pentru cel puţin o oră.
  7. Chiar inainte de servire, preincalziti gratarul si se presara fiecare castron cu o lingura (cafea) de zahăr.
  8. Pune la cuptor timp de câteva minute, până când zahărul este caramelizat.
  9. Serviti imediat.