Mod de preparare Cremes

  1. Ingredientele pentru foi se amesteca bine si se framanta bine un aluat destul de tare cat sa intidem foi. Aluatul se imparte in doua parti egale.
  2. Rama Maestro se amesteca bine cu faina, se imparte in doua si aceasta.
  3. Aluatul se intinde foaie, se unge cu amestecul de osanza ,se ruleaza. Ridicam un capat al sulului de aluat si apoi il pliem. Se impacheteaza in folie si se lasa la frigider 30 min. Procedam la fel si cu a doua foaie.
  4. Dupa ce aluatul a stat la frigider, se scoate si se intind foi cam de 5-6 mm, se coc la foc rapid.
  5. Laptele rece se amesteca cu praful de budinca si zaharul si se fierb. Acoperim budinca fiarta cu folie alimentara si lasam sa se raceasca bine. Dupa racire mixam si apoi adaugam frisca pe care o mixam impreuna cu budinca, pana crema este spumoasa.
  6. Umplem foile si pudram cu zahar. Dupa cateva ore vom putea sa portionam prajitura.