Mod de preparare Cubulete cu mandarine

  1. Incingi cuptorul la 200 grade.
  2. Amesteci margarina Rama impreuna cu 100 gr. zahar apoi adaugi oule, unul cate unul.
  3. Presari faina, praful de copt si cacaua, apoi framanti totul pana cand obtii un aluat omogen.
  4. Intinzi aluatul, apoi il asezi intr-o tava tapetata si il dai la cuptor 20 min.
  5. Cureti mandarinele.
  6. Amesteci chefirul cu restul dezahar si cu sucul de portocale.
  7. Pui gelatina la inmuiat intrr-o cantitate mare de apa, apoi o lasi sa se dizolve intr-un vas cu apa la foc mic.
  8. Torni treptat gelatina lichida peste compozitia cu chefir, apoi dai amestecul la congelator.
  9. Bati spuma frisca, apoi o amesteci cu 2/3 din cantitatea totala de mandarine curatate si filetate, imediat ce crema incepe sa se inchege.
  10. Ungi blatul cu crema de chefir si mandarine si dai prajitura la rece 4-5 ore.
  11. Dupa ce crema s-a inchegat complet, tai prajitura in circa 24 cubulete egale.
  12. Ornezi fiecare bucata in parte cu felii de mandarine din cantitatea ramasa, precum si cu frunzulite de menta.