Mod de preparare Cuib de viespi

  1. Intr-un bol dizolvam drojdia cu 2 lingurite zahar in apa calduta si adaugam 2 linguri faina.
  2. Omogenizam si lasam 15 minute la dospit.
  3. In alt vas, amestecam laptele, zaharul si ouale, apoi drojdia si omogenizam.
  4. Lasam o ora sa creasca.
  5. Amestecam margarina cu cele 5 linguri zahar.
  6. Impartim aluatul in doua si intindem 2 foi.
  7. Peste cele 2 foi intindem 1/2 din compozitia de margarina si 1/2 din nuca.
  8. Rulam foile strans, le asezam in tava tapetata, cu distanta intre ele.
  9. Le mail lasam 40 minute la crescut.
  10. Bagam la cuptor, la foc mic.
  11. Cu 10 minute inainte de a fi gata scoatem tava si ungem cuiburile cu siropul preparat.
  12. Bagam din nou la cuptor.
  13. Se servesc racorite.