Mod de preparare Cupcakes cu apa de flori de portocale

  1. Frecati, cu mixerul, margarina Rama cu zaharul pana devine moale si pufos.
  2. Adaugati ouale, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare adaugare.
  3. Mai adaugati si extractul de vanilie si apa de flori de portocale.
  4. Intr-un bol separat amestecati faina, sarea si praful de copt.
  5. Cu mixerul pe viteza mica, adaugati alternativ amestecul de faina si laptele in compozitie, in trei ture, incepand si terminand cu faina.
  6. Puneti amestecul obtinut in formele de briose si presarati peste bombonelele.
  7. Daca formele sunt din metal atunci ungeti-le cu margarina Rama si tapetati-le cu faina din inainte.
  8. Dati-le la cuptorul preincalzit cam.
  9. 15 min, pana se fac aurii, si testarul introdus iese curat, la temp.
  10. de 180 C sau nivelul 4 la coptorul cu gaz.
  11. Formele mele sunt mici si au nevoie de mai putin timp de coacere.
  12. Cu cat forma e mai mare cu atat si timpul de coacere creste.