Mod de preparare Cupcakes cu oite

  1. Margarina Rama moale la temperatura camerei se freaca spuma impreuna cu zaharul.
  2. Se adauga zeama de la limette si se omogenizeaza.
  3. Apoi se pune faina amestecata cu praful de copt si nuca macinata.
  4. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se incorporeaza usor in compozitia cu margarina, amestecand usor.
  5. La sfarsit incorporam aschiile de ciocolata.
  6. Compozitia se pune in forme si se coace la foc mediu, in jur de 25-30 de minute.
  7. Se scot din forme pe un gratar si se lasa la racit.
  8. Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul.
  9. Se adauga margarina si se amesteca pana se topeste.
  10. Se da deoparte, se adauga laptele praf si se omogenizeaza.
  11. In 2/3 adaugam nuca de cocos, iar in ce-a ramas punem cacao.
  12. Din partea maro formam cu mainile inmuiate in margarina capul si picioarele oitelor.
  13. Din partea cu nuca de cocos formam bilute mai mari pe care le tavalim prin nuca de cocos, bilute ce vor reprezenta corpul oitelor.
  14. Atunci cand formati corpul oitelor puteti folosi scobitori pentru siguranta.
  15. Eu n-am pus fiind pentru copii.
  16. Prajiturelele racite se orneaza cu frisca.
  17. Se presara cu putina nuca de cocos verde si se aseaza deasupra oitele.