Mod de preparare Cupola magica

  1. Se incinge cuptorul la 180 grade.
  2. Se bat ouale cu zahar 5 min.
  3. Se inglobeaza faina amestecata cu amidon si se aseaza compozitia intr un castron de iena cu fundul rotunjit, uns in prealabil si tapetat si faina.
  4. Se coace 30 min.
  5. Se scoate din forma si se lasa sa se raceaca.
  6. Se topeste cioco in bain marie.
  7. Se separa ouale.
  8. Galbenusurile se bat in bain marie cu 2 linguri de apa si zahar pudra.
  9. Se dizolva inauntru gelatina.
  10. Se inglobeasza apoi mascarpone urmat de cioco fluida.
  11. Albusurile se bat cu sare si zahar vanilat si se inglobeaza in compozitia de ciocolata.
  12. Blatul se taie pe mai multe niveluri groase de un cm fiecare.
  13. Se insiropeaza cu un amestec de espreso si amareto.
  14. Castronul se tapeteaza cu foile si se aseaza straturi succesive de crema si blaturi.
  15. Se da la frigider 3 ore apoi se rastoarna si se desprinde folia.
  16. Se pudreaza tortul cu cacao.