Mod de preparare Curcubeu 1

Blat I: 

  1. Albusul se bate spuma tare cu zaharul, se adauga galbenusele si nuca de cocos.
  2. Se amesteca si se pune faina amestecata cu praful de copt.
  3. Se pune in tava si se da la copt la foc potrivit.

Blat II: 

  1. Albusul se bate spuma cu zaharul, se adauga galbenusul se amesteca usor.
  2. Se pune faina amestecata cu praful de copt si cacao.
  3. Se pune in tava si se da la copt la foc potrivit.

Crema: 

  1. Oul intreg se bate cu telul se adauga galbenusele amestecate cu zaharul si se pun pe baia de abur.
  2. Se amesteca pana se ingroase.
  3. Dupa ce s-a racit se amesteca cu Rama Maestro si 5 lg zahar pudra.
  4. Crema se aseaza intr-e blaturile reci.
  5. Se pastreaza putina crema pentru a se unge deasupra.
  6. Peste prajitura se rade ciocolata.