Retete
Delicioasa negresa
Mod de preparare
Delicioasa negresa
- Se pune la fiert margarina Rama impreuna cu zaharul, laptele si cinci linguri cu cacao pina se leaga compozitia.
- Se ia din aceasta compozitie cam 15 linguri la care adaugati ciocolata taiata marunt, romul si nucile taiate marunt, care vor forma glazura.
- Restul compozitiei se pune la rece, iar dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile de la cele 4 oua, faina, un pachetel cu praful de copt stins cu lamiie , albusurile batute spuma si coaja de lamiie.
- Se coace compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
- Cand este gata, se lasa la racit si apoi se pune peste ea glazura preparata anterior.
- Daca va place prajitura insiropata, inainte de a pune glazura, se poate insiropa cu un sirop format din 200 ml apa, un pliculet de zahar vanilat si 5-6 linguri de zahar.