Mod de preparare Delicioasa negresa

  1. Se pune la fiert margarina Rama impreuna cu zaharul, laptele si cinci linguri cu cacao pina se leaga compozitia.
  2. Se ia din aceasta compozitie cam 15 linguri la care adaugati ciocolata taiata marunt, romul si nucile taiate marunt, care vor forma glazura.
  3. Restul compozitiei se pune la rece, iar dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile de la cele 4 oua, faina, un pachetel cu praful de copt stins cu lamiie , albusurile batute spuma si coaja de lamiie.
  4. Se coace compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
  5. Cand este gata, se lasa la racit si apoi se pune peste ea glazura preparata anterior.
  6. Daca va place prajitura insiropata, inainte de a pune glazura, se poate insiropa cu un sirop format din 200 ml apa, un pliculet de zahar vanilat si 5-6 linguri de zahar.