Mod de preparare Diplomat pentru printese

  1. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar, apoi se pun pe rand galbenusurile.
  2. Apoi se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt.
  3. Se coace blatul in tava in care o sa facem tortul.
  4. Se amesteca ouale intregi cu zaharul si se pun pe foc sa se inchege putin, se pune gelatina la inmuiat in sucul de la compot.
  5. Se bate frisca tare.
  6. Se amesteca gelatina inmuiata cu ouale fierbinti, apoi se lasa sa se racoreasca putin.
  7. Se adauga frisca si apoi, dupa ce compozitia este rece, se pun fructele tocate si scurse de zeama.
  8. Se taie blatul in 2 felii si se pune crema diplomat intre ele, in tava in care l-am copt, apoi se da la frigider pentru cel putin 4 ore.
  9. Se rastoarna tortul si se orneaza cu pasta de zahar si dupa cum doriti.