Mod de preparare Double chocolate cake

  1. Se incinge cuptorul la 180C.
  2. Se unge cu Rama Maestro si se tapeteaza cu faina o forma dorita de tort.
  3. Pentru blatul cu ciocolata amaruie, se pune Rama Maestro cu cele 3 feluri de zahar, ciocolata si mierea la topit la bain-marie apoi se lasa sa se raceasca 5 minute.
  4. Intr-un bol, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.
  5. Intr-un alt vas, se bat galbenusurile cu esentele apoi se incorporeaza amestecul cu Rama Maestro.
  6. Intr-un alt vas se amesteca faina cu pudra de cacao, scortisoara si praful de copt, apoi se incorporeaza la galbenusuri.
  7. Se inglobeaza in final albusurile spuma si se pune deoparte pana cand se prepara cealalta compozitie.
  8. Pentru blatul cu ciocolata alba, se pune Rama Maestro cu cele 2 feluri de zahar, ciocolata si mierea la topit la bain-marie apoi se lasa sa se raceasca 5 minute.
  9. Intr-un bol, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.
  10. Intr-un alt vas, se bat galbenusurile cu vanilia apoi se incorporeaza amestecul cu Rama Maestro.
  11. Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt, apoi se incorporeaza la galbenusuri.
  12. Se inglobeaza in final albusurile spuma.
  13. Se toarna din ambele compozitii in tava pregatita, alternandu-le.
  14. Se da la copt 25-35 minute, apoi se lasa sa se raceasca si se serveste asa cum este, sau se decoreaza dupa dorinta fiecaruia.